sokovnik-vervita-pro

Sokovnik VerVita PRO (Kuvings B6000)

440,00 € 2109,66 KN

Naš najprodavaniji i najstariji sokovnik na tržištu s 10 godina garancije!

  • Budite brzi sa širokim otvorom
  • Vrhunski sok sa 60 okretaja u minuti
sokovnik-vervita-pro
sokovnik-vervita-pro
ŠIROKI OTVOR

ŠIROKI OTVOR

Široki otvor za namirnice od 75mm omogućuje ubacivanje cijelog voća i povrća, te tako skraćuje vrijeme pripreme namirnica i cijeđenja soka.

HLADNO PREŠANJ

HLADNO PREŠANJE

Sok se cijedi prešanjem pri niskoj brzini (60 okretaja u minuti), te tako zadržava okus i nutrijente.

BRZO ISPIRANJE

BRZO ISPIRANJE

Ulijte vodu u ulazni lijevak da biste isprali unutrašnjost sokovnika prije čišćenja ili da bi isprali okus između cijeđenja različitih sokova.

VIŠE SOKA BEZ RAZDVAJANJA

VIŠE SOKA BEZ RAZDVAJANJA!

Sok dobiven hladnim prešanjem do 2 dana možete držati u hladnjaku bez značajnog gubitka nutrijenata. Zbog razlike u gustoći hladno prešani sok se može razdvojiti na slojeve koji laganim miješanjem nestaju, što je potpuno različito od razdvajanja soka zbog oksidacije kod tradicionalnih, centrifugalnih sokovnika koji pri vrlo visokim brzinama sijeku namirnice miješajući ih sa zrakom. Centrifugalni sokovnici zbog velike brzine proizvode toplinu koja uništava nutrijente (posebno je osjetljiv vitamin C) i uzrokuje razdvajanje soka na blijedi, prozirni dio i pjenu koja se skuplja na površini. Također, ovisno o namirnici, hladnim prešanjem ćete dobiti 10-50% više soka!

SMART CAP - ČEP NA IZLAZU ZA SOK

SMART CAP - ČEP NA IZLAZU ZA SOK

Koristite čep na izlazu za sok za miješanje različitih sokova u posudi za cijeđenje, sprečavanje kapanja soka, te za ispiranje sokovnika između cijeđenja različitih sokova ili prije čišćenja.

RAZNOVRSNOST

RAZNOVRSNOST

Hladnim prešanjem možete cijediti i namirnice poput zelenog lisnatog povrća, pšenične trave, oraha, nara i dr. Također možete raditi razna biljna mlijeka (bademovo, sojino, konopljino, heljdino i dr.).

TIH NAČIN RADA

TIH NAČIN RADA

Neusporedivo je tiši od tradicionalnih sokovnika. Sve što se čuje jest zvuk pucketanja sočnih plodova voća i povrća! prešanjem možete cijediti i namirnice poput zelenog lisnatog povrća, pšenične trave, oraha, nara i dr. Također možete raditi razna biljna mlijeka (bademovo, sojino, konopljino, heljdino i dr.).

GARANCIJA

GARANCIJA

Garancija za kućnu upotrebu je 10 godina na motor i 2 godine na ostale dijelove. Za komercijalnu upotrebu garancija na motor je 3 godine na motor i 1 godina na ostale dijelove, uz obavljen redovni godišnji servis.

VerVita PRO vrti se brzinom tipičnom za hladno prešanje, 60okr/min. Naša iskustva pokazala su da je niža brzina okretanja kod drugih proizvođača (40okr/min) minimalno bolja za tvrđe namirnice tipa mrkve ali istovremeno i nepovoljnija za namirnice tipa mekane jabuke, dok je neznatno veća brzina od 70-80okr/min kod nekih drugih modela zanemarivo bolja za mekane namirnice, ali propušta iscijediti maksimum iz mrkve. Ipak, iskustvo desetina isprobanih različitih modela nam govori da sama brzina okretanja nije presudna za količinu iscijeđenog soka, te smatramo sve viđene i isprobane modele sokovnika na hladno prešanje od 2009 do 2015 istovrsno vrijednima ako uspoređujemo same brzine vrtnje, bile one 40, 60, 70 ili 80 okretaja u minuti.

Radi najjčeg motora u kategoriji hladnog prešanja (240W VerVita PRO) i do 5 x većeg otvora (promjer 75mm) priprema namirnica te ubacivanje i cijeđenje naranče, mrkve, jabuke i pogotovo zelenja biva u prosjeku 2 do 5 puta brža. Prednost VerVita PRO u brzini još je veća ako ga usporedimo sa nekim modelima sokovnika koji zahtijevaju traže stalnu upotrebe guralice... iako VerVita PRO dolazi sa guralicom, ona za 90% namirnica može ostati u ladici.

Jači motor VerVita PRO sokovnika omogućuje i primjetno (400ml vs 350ml, što je oko 15% razlika) veću iskoristivost nego što modeli sa slabijim motorom mogu iscijediti od zahtjevne mrkve... za one koje zanima i zadnja kap soka svakako preporučamo pogledati video (link na dnu stranice, desno).

Visokokvalitetni materijali - ULTEM®

sokovnik-vervita-pro

Vijak i sito su izrađeni od visoko kvalitetnih i ekološki prihvatljivih materijala koji se koriste u NASA-i i medicini. Samo najbolje kvalitete za kupce VerVita PRO sokovnika!

BPA free plastični dijelovi

sokovnik-vervita-pro

Posuda za sok napravljena od visoke kvalitete, ekološkog Tritan materijala, koji ne sadrži štetne kemikalije BPA (bisfenol A). Tritan je kao siguran materijal odobren od strane US FDA, europske i japanske NSF »Health department for use in food containers«.

Low-Speed ​​Tehnologija hladnog prešanja

sokovnik-vervita-pro

Jedinstvena patentirana tehnologija hladnog prešanja! Sokovnik VerVita PRO sastojke lagano tješti, dok tradicionalni sokovnici pri velikim brzinama melju i sjeku sastojke što uzrokuje stvaranje topline te gubitak dragocjenih hranjivih tvari u soku.

Visoke performanse motora

sokovnik-vervita-pro

Najsnažniji sokovnik za hladno prešanje, sa motorom snage 240 W radi vrlo tiho. S njime se i najtvrđa žuta mrkva u trenu pretvara u ukusni sok.

Sigurnost na prvom mjestu!

sokovnik-vervita-pro

Sokovnik će raditi samo ako je pravilno sastavljen! Također, ima tri otvora za aktivno hlađenje, a u slučaju pregrijavanja automatski će se zaustaviti.

VerVita PRO ostvarenje je sna mnogih juice barova... trenutno najzaposleniji sokovnik u jednome zagrebačkome juice baru radi 400 sokova od 3dl na dan svaki dan... to je 120 litara soka dnevno i tako već par mjeseci, što je dokazana garancija vrhunske upotrebljivosti, pouzdanosti i iskoristivosti. Izrada čaše soka nikad nije bila brža, a snaga motora garantira vrhunsku snagu cijeđenja a time i iskoristivost i besprijekornu kvalitetu soka.

Punjenje sokovnika kroz XXL otvor sa par komada naranče, jabuke i ananasa za jedan sok traje samo par sekundi. Mrkva se ubacuje cijela bez guranja, čak ako je i pedalj dugačka sokovnik ju sam povuče i niti desetak sekundi kasnije izlazi kao praktički suh otpad na jednu stranu i teče kao superslatki superzdravi sok od mrkve na drugu stranu. Kabasto zelenje kao špinat ili salata ubacuje se u svežnjevima, a za litru zelenog soka nije za vjerovati koliko malo ima otpada... tek par žličica. Lakoća cijeđenja soka sa novim VerVita PRO sokovnikom je dosad neviđena čak i nama VerVitovcima koji znamo sve tajne cijeđenja isporučujući na vaša vrata najbolje svjetske modele sokovnika za hladno prešanje još od 2009... svakodnevno smo nanovo oduševljani lakoćom izrade soka u našem novom sokovniku, perjanici naše ponude uređaja u 2014.

Kako bi na TV reklamama rekli... ALI TO NIJE SVE... kad nakon prefinih hladno cijeđenih sokova poželite još recepata, iznenadit će vas mogućnosti sita broj 2 za smoothije (nema otpada), i sita broj 3 za sladolede samo od smrznutog voća uz dodatak sjemenki grožđica i sl. a bez trunke šećera ili mlijeka... ta dodatna sita #2 i #3 rade čudnovate napitke i smrznute delicije koji će redovito mirisati na još, a iza kojih će i posude i mali i veliki prsti uvijek biti polizani.

Napomena za sve one koji još uvijek pomišljaju na kupnju nekog centrifugalnog sokovnika:

Bio on jeftin ili skup... centrifugalni sokovnici proizvode sok koji je okusno znatno lošiji nego onaj dobiven hladnim prešanjem, sok iz centrifuge dijeli se u čaši na vodu i pjenu i expresno oksidira, izbor namirnica je drastično sužen u odnosu na mehanizam hladnog prešanja (centrifuga ne cijedi zelenje, đumbir, orahe, bananu, šipak, bademovo mlijeko, jagode, trešnje. maline, kupine, grožđe..... dok hladno prešanje cijedi ama baš sve što možemo zamisliti da ide u sok), otpada iz centrifuge ima znatno više, centrifugalni sokovnici su bučni, teže se čiste, mnogo kraće traju, vitamina i minerala u centrifugiranim sokovima iz iste količine namirnica ima u soku daleko manje. I još jednom ponavljamo... sokovi su nemjerljivo bolji uz hladno prešanje... obitelj sa namjerom da redovito cijedi sok popit će godišnje najmanje duplo više soka ako ima sokovnik na hladno prešanje, a oni koji kupe centrifugalni sokovnik vrlo često brzo odustanu od pijenja sokova da ni sami ne znaju zašto... zato jer ih centrifugalni sokovnik lako iživcira a teško zadovolji!

DODATNA OPREMA:

sokovnik-vervita-pro

Napravite zdravi sladoled bez šećera i umjetnih dodataka! Zamrznutom voću možete dodati orašaste plodove ili sušeno voće.

sokovnik-vervita-pro

Sa ovim sitom možete raditi guste, ukusne i zdrave smoothie-je i shake-ove uz dodatak vode, mlijeka, jogurta ili nekog biljnog mlijeka!

sokovnik-vervita-pro

Nastavak za mljevenje svježeg ili zamrznutog voća i povrća, te za mrvljenje leda za savršene koktele. Također ga možete koristiti i kao sjeckalicu za sirovo voće i povrće ili za pasiranje kuhanog voća i povrća.

Mehanizam samočišćenja - Sokovnik je potrebno očistiti samo jednom dnevno!

Nakon korištenja kroz sokovnik pustite oko 1l vode dok još radi te ga ugasite. Tako može stajati do idućeg korištenja - cijedite voće i povrće cijeli dan uz samo jedno čišćenje sokovnika! U ulaznom lijevku nalazi se plastični nož koji onemogućava da se rukom dosegne vijak za prešanje. Nož je dovoljno oštar da razreže bilo koje voće uz lagani pritisak guralicom, ali ipak ne toliko oštar da biste se na njega mogli porezati.

Osigurali smo da s lakoćom možete obaviti kupovinu ovog vrhunskog uređaja

Gdje god stanovali, postigli smo da vam je sokovnik dostupan na više lokacija u Hrvatskoj. Ili još lakše, sokovnik može doći na vaša vrata besplatnom dostavom, narudžbom preko maila ili telefona, preko kontakt obrasca na ovoj stranici, preko web-shopa... uz par razmijenjenih mailova ili telefonski dogovor oko plaćanja sokovnik je za dan-dva na vašoj adresi.
Vrhunsku uslugu i podršku također možete ostvariti kod VerVita partnera u Srbiji i BiH ovlaštenih za prodaju i servis naših uređaja.
Dostava u Sloveniju kao i za Hrvatsku je besplatna, a uz doplatu šaljemo i u sve ostale zemlje EU.

Naše je veliko iskustvo sa sokovnicima na hladno prešanje od 2009, sa lakoćom ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam da odaberete pravi uređaj. Uz VerVita team i iskusno osoblje sve je tu, nadohvat ruke, transparentno, sigurno i maksimalno jednostavno.

A servis... vrlo brzo rješavamo rijetke servisne upite

...ako je ikad potreban neki dio, telefonom ili slikom razjasnimo koji, i za dan-dva će biti poštom na vašoj adresi. Ako ste iz Zagreba i dođete do nas, većinu kvarova otklonimo za 10-tak minuta, uz dragocjene savjete oko održavanja sokovnika ili razmjenu recepata.

Ako ste ikad strepili od servisa kućanskih aparata, cijena servisa i neizvjesnih iščekivanja servisera... rado bi vas potpuno razuvjerili... bolji smo i od Toyota servisa, jer servisi naših uređaja su rijetkost, a najčešće naplaćujemo samo dijelove - usluga servisa do 10min i savjeti su besplatni. Razmišljamo unaprijed... i opskrbljeni smo svim rezervnim i potrošnim dijelovima, a dugogodišnje iskustvo našeg osoblja omogućava da svaki servis protekne bez strepnji i nedoumica.

Kako bi vam pomogli potaknuti vašu maštu i kreativnost za zdrav način života sa svakim uređajem poklanjamo knjigu na tu temu

Maksimalna iskoristivost, moderan dizajn, nečujan rad na samo 60 okretaja u minuti, te veliki otvor za namirnice kroz koji stane cijelo voće i povrće bez rezanja na manje komade - ubacite cijelu jabuku, krušku, rajčicu... potrebno je samo ukloniti peteljku i možete početi cijediti!

ŠTO JE U KUTIJI:

sokovnik-vervita-pro
sokovnik-vervita-pro

Dodatni dijelovi koji se prodaju zasebno: