sokovnik-vervita-mini

Sokovnik VerVita Mini

172,00 € 1295,93 KN

Ovaj sokovnik je:

  • obožavatelj malih kuhinja
  • lagan
  • lako prijenosan
  • efikasan suputnik na vašim putovanjima
  • savršen za vikendice!

Naš najjednostavniji sokovnik, jer želimo da vam sokovi budu nadomak ruke!

Predstavljamo naš najkompaktniji sokovnik za hladno prešanje - VerVita Mini!

Lagan, lako prijenosan i efikasan suputnik na vašim putovanjima.

Neka vam sokovi uvijek budu nadomak ruke!

sokovnik-vervita-mini

Hladnim prešanjem možete cijediti i namirnice poput zelenog lisnatog povrća, pšenične trave, koprive, začinskog bilja, nara, đumbira, aronije i dr.
Također možete raditi i razna biljna mlijeka (bademovo, lješnjakovo, sojino, zobeno i dr.).

Sok se cijedi prešanjem pri niskoj brzini, namirnice se ne zagrijavaju, te se značajno usporava oksidacija, a sok zadržava prirodnu boju, okus i nutrijente.

Centifugalni sokovnici pri velikim brzinama sijeku namirnice miješajući ih sa zrakom, istovremeno proizvodeći toplinu, što uzrokuje uništavanje nutrijenata i razdvjanje soka na prozirni dio i pjenu koja se skuplja na površini.

Široki otvor za namirnice (75mm) omogućuje ubacivanje cijelog voća, te tako skraćuje vrijeme pripreme namirnica i cijeđenja soka.

Zapremina bubnja je do 4 dcl, a zapremina posude za sok je 800 ml.

Dijelovi:

sokovnik-vervita-mini

Čišćenje, kao i sama izrada soka su izuzetno lagani i brzi, jer VerVita Mini nema posebno sito, već je ono integrirano u sami poklopac. Nakon cijeđenja soka samo je potrebno sve dijelove isprati pod tekućom vodom, te očetkati metalni dio (sito) na poklopcu!

Zbog malih dimenzija uklopit će se u svaku kuhinju ili vikendicu, te je idealan za ponesti na putovanje ili godišnji odmor, jer kada probate hladno prešane sokove više nikuda nećete htjeti otići bez svog sokovnika!

Za svaki prodani sokovnik VerVita Mini doniramo 2,65€ (20kn) udruzi Jak kao Jakov.

Udruga Jak kao Jakov humanitarna je udruga za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti, sa osnovnom djelatnošću prikupljanja i pružanja pomoći oboljeloj djeci i njihovim socijalno ugroženim obiteljima.

Više o udruzi možete pročitati klikom na logo ispod:

sokovnik-vervita-mini