blender-vervita-omniblend-v-s-posudom-od-15l

OmniBlend V s posudom od 1,5l

280,00 € 2109,66 KN

​Dolazi s novom, poboljšanom kvadratnom posudom koja je posebno učinkovita za izradu raznih krema, namaza i maslaca od orašastih plodova!

SNAGA I BRZINA

Trajnom snagom od 1200 W i velikom brzinom blenda i usitnjava sve, pa i najtvrđe namirnice. Za razliku od kućnih blendera koji kod blendanja zelenja pri punoj snazi ne mogu raditi niti 60 sekundi bez pregrijavanja i velike opasnosti od pregaranja motora koji često potraju tek par mjeseci, profesionalni blenderi kao VerVita Omniblend V dizajnirani su tako da pregrijavanje motora pri punoj snazi nije moguće, bez obzira na trajanje blendanja.

IZDRŽLJIVOST

Robustan dizajn garantira trajnost blendera u najzahtjevnim uvjetima rada. Jeftini kućni blenderi rijetko izdrže više od godinu dana, niti 500 ciklusa prije pregaranja motora. Očekivano trajanje baze s motorom kod Omniblenda je minimalno 50.000 ciklusa. U kućnim uvjetima rada to znači da će baza s motorom i nakon 15 godina raditi bez greške, tako da se VerVita Omniblend može smatrati doživotnom investicijom.

SVESTRANOST

Tri brzine za sve načine usitnjavanja voća i povrća, svježeg ili zamrznutog, leda ili tvrdih sjemenki, mljevenje žitarica (i rogača) u brašno.

AUTOMATSKI RAD

Jednostavno pokretanje i automatsko isključivanje uz zvučni signal na kraju ciklusa... tolika snaga uz samo jedan dodir. Nezamjenjiva opcija u komercijalnoj upotrebi gdje se rade i stotine ciklusa dnevno!


Posuda je od jeseni 2013 od novog BPA-free materijala, povećana debljina posude poboljšala je prigušenje buke čime je najtiši profesionalni blender postao još malo tiši!

Redizajnirani su i povećani noževi 2014 za još bolji učinak blendanja!

Nova vrsta izdržljivijeg ležaja noža ugrađuje se od sredine 2016, glavni potrošni materijal, nož s ležajem trajaće sad još i duže od dosadašnjih 2-3 godine.

U prodaji od 2010... više tisuća Omniblenda svakodnevno blendaju više tisuće smoothija dnevno, svi još uvijek blendaju s orginalnim motorom s kojim će doživjeti duboku starost u ovo potrošačko doba neviđenu za kućne uređaje.

Jedini je blender sa 7 godina garancije na kućnu ili pune 3 godine garancije za komercijalnu upotrebu!

Garantiramo (jer smo isprobali) 10 glavnih prednosti VerVita blendera:

UVJETI GARANCIJE:

Garancija 7 godina na: motor i upravljačku elektroniku, dosjed noža na bazi, i sve ostale električne i mehaničke dijelove na bazi blendera.

Garancija pokriva tvorničke defekte na novoj posudi blendera i nožu koji nisu uzrokovani istrošenošću.
Garancija ne uključuje kvar ležaja na sklopu nož/ležaj koji se smatra potrošnim dijelom.
Sklop nož/ležaj smatra se osnovnim i najčešćim potrošnim materijalom sa očekivanim rokom trajanja od:

Cijena sklopa nož/ležaj je 50€. Slanje blendera ili posude u servis nije potrebno, novi komplet nož/ležaj samostalno se i lako montira na posudu umjesto dotrajalog - šaljemo poštom. Ako ste u mogućnosti doći do nas, zamjena je gotova za par minuta, usluga zamjene se ne naplaćuje.

Garancija također ne uključuje: zamućivanje posude od inače prozirne (kad je nova) BPA-free nesalomljive plastike, ogrebotine i oštećenja na posudi i ostale estetske promjene na posudi i uređaju uzrokovane dugotrajnim korištenjem i pranjem. Preporučamo da nakon 1 ili 2 zamjene noža, nakon par godina, umjesto slijedećeg noža nabavite kompletnu novu posudu sa poklopcem.

Garancija ne pokriva kvarove uzrokovane nepravilnim korištenjem uređaja, mehanička oštećenja od pada, električne kvarove radi potapanja baze u vodu, ili udara munje.

blender-vervita-omniblend-v-s-posudom-od-15l

POSUDE... kvadratna 1.5 l ili okrugla 2 l? Kvadratna posuda (BPA free) koja i dolazi u kutiji sa blenderom ima jednostavniji poklopac, lakša je i brža pri rukovanju i čišćenju, lakše se s dna posude pokupe kreme i namazi, nije potrebno dodatno usitniti veće komade namirnica jer sve s lakoćom povuče u vrtlog noževa - naš je izbor s kojim nećete pogriješiti.

Veća, viša, okrugla posuda od 2 l (BPA free) može se dodatno kupiti po cijeni od 110€. Okrugla posuda pogodnija je za usitnjavanje žita, lana, kave i sličnih suhih zrnatih namirnica, što se u praksi ipak rijetko koristi. Preporučamo da ju nabavite samo ako često pripremate više od 1 litre napitka odjednom (to je jedini pravi razlog za kupovinu ove veće posude). Set nož/ležaj je identičan u obje posude. Ako želite blender dobiti sa tom većom posudom umjesto sa standardnom kvadratnom, to trebate posebno napomenuti i tražiti kod narudžbe. Cijena za blender u tom slučaju je ista, bez obzira na to koja je posuda u pakiranju.

ODRŽAVANJE

Odmah po završetku rada, istočite napitak u čaše ili stakleni vrč. Isperite posudu toplom vodom, natočite 0.5 l vode sa par kapi deterdženta za suđe, stavite na blender i uključite na 5-30 sekundi. Dobro isperite pjenu, okrenite posudu da se osuši. Pranje posude odozdo gdje je ležaj, nije potrebno. Pranjem odmah nakon korištenja posuda će puno duže ostati kao nova. Ostavljanjem napitka ili vode u posudi duže vrijeme skraćuje se vijek trajanja ležaja, a posuda i noževi će uhvatiti naslage boje/kamenca.

TRAJNOST

Blender VerVita Omniblend V konstruiran je da u tropskim uvjetima (da, popularan je i širom Indonezije po ljetovalištima) nadživi najmanje 10 posuda ili 30 noževa. U takvoj tropskoj intenzivnoj upotrebi juice barova mali kućni blenderi ne bi izdržali niti jedan tjedan. Snažna ventilacija čuva motor Omniblenda hladnim bez obzira na opterećenje i broj uzastopnih ciklusa, što garantira dugovječnost motora bez poznatog mirisa paljevine koji označava početak kraja svakog malog kućnog blendera.

SERVIS

Nama je stalo da se što više vrte svi Omniblend blenderi koje smo prodali, sve do zadnjeg, svakodnevno, i to najmanje 7 godina. Ako ste osobno donijeli blender u naš servis, u 99% slučajeva radi se o zamjeni noža s ležajem. U rijetkom slučaju kvara baze s motorom, dobivate zamjensku bazu na dan-dva koliko traje popravak. U 7 godine prodaje Omniblend blendera, ukupan postotak kvarova baze je oko 0,3%, što je u svijetu profesionalnih blendera izniman rezultat. Za korisnike van Zagreba i bez mogućnosti osobnog dolaska na servis, po prijavi kvara i točnom utvrđivanju kvara baze možemo poslati zamjensku ispravnu bazu dostavnom službom a kurir će preuzeti neispravnu... opcija koju još nismo imali potrebe upotrijebiti.

KOMERCIJALNA UPOTREBA

Preporučamo da se konzultirate sa nama kako bi vam pomogli kod odabira opreme. Najvažnije je uvijek imati ispravnih dodatnih posuda sa strane sa ispravnim nožem, kako ciklus proizvodnje ne bi stao ni u jednom trenutku. U 2017 oko 100 ugostiteljskih objekata u HR i BiH već godinama "vozi" na Omniblend, i svi kod nas imaju prioritetnu podršku kako njihova proizvodnja napitaka ni u jednom trenu ne bi stala. Jedan naš referentni Zdrawi Kutak je lanac novopreuređenih Tiffon i INA benzinskih postaja gdje uz kavu od 2017 možete popiti i svježe smoothije pripravljene na VerVita Omniblend V.

TRIK ZLATA VRIJEDAN!

Za zelene kašaste sokove, prvo se blenda ciklus 35 sekundi sa punom količinom vode i svim čvrstim i žilavim namirnicama iz recepta (zelenje, đumbir, limun...). To potpuno emulzifira zelenje, koštice limuna, vlakna đumbira. Kad je ciklus gotov, dodamo preostale mekane namirnice iz recepta: jabuku, krušku, bananu, poklopimo i blendamo slijedećih 35 sekundi. Na taj način blender se "posveti" samo zelenju prvih 35 sekundi, i usitni ga daleko bolje nego ako sve zajedno natrpamo u posudu odjednom. Ovakva dva ciklusa po 35 sekundi više usitne zelenje, nego jedan ciklus od 90" sa svim namirnicama odjednom. Zelenoljupci, probajte ovako, i vidjet ćete iste rezultate kao da ste radili u nekom bitno skupljem blenderu!

KUPNJA BEZ RIZIKA - TEST KVALITETE - ISPROBAJTE BLENDER PRIJE KUPOVINE!

Ništa lakše... donesite vlastite namirnice vašeg omiljelog recepta na prodajno mjesto - showroom - koja ima testni blender, i isprobajte ga kako radi. Mnogi su već probali, i sada zadovoljno blendaju kod kuće.
U iznimnim slučajevima, ako niste zadovoljni kvalitetom blendanja i lakoćom korištenja, ako mislite da za sličan novac možete jednostavnije kupiti bolji profesionalni blender u Hrvatskoj, vratite blender na prodajno mjesto gdje ste ga kupili i dobit ćete povrat novca na vaš račun. (vrijedi 15 dana od dana kupnje samo za plaćanje gotovinom/virmanom, u neoštećenoj ambalaži s računom, eventualne troškove poštarine snosi kupac).

blender-vervita-omniblend-v-s-posudom-od-15l

BLENDER VERVITA - UGRAĐENA SIGURNOST

ZA BLENDERE - SIGURNOST JE NA PRVOM MJESTU!

blender-vervita-omniblend-v-s-posudom-od-15l