sedona-supreme

Sedona Supreme

710,00 € 5349,50 KN

Sedona® Supreme komercijalni dehidrator s 9 polica od nehrđajućeg čelika i perivim filterom zraka. Koristite svih 9 polica i napredni TST timer za najbolje rezultate dehidriranja. Od voća, povrća, gljiva do mesa i krekera, snažni centralni ventilator pruža ravnomjerno i brzo sušenje.

Dvostupanjski sekvencijalni temperaturni timer TST
TST tehnologija (Two-Stage Sequential Temperature-Timer) je apsolutno revolucionarna. Omogućuje Vam još više kontrole uz tih način rada. TST funkcionira tako da na početku proces dehidriranja u Sedoni Supreme započne s višom temperaturom, a kasnije ju sustav sam automatski spušta. Tim sustavom se omogućava brže dehidriranje kako bi se što više sačuvali dragocjeni enzimi. S obzirom da određeno voće i povrće u sebi sadrži veći udio vode, potrebna mu je inicijalna viša temperatura kako bi se spriječila fermentacija. Radi tog većeg udjela vode, unutarnja temperatura voća i povrća raste vrlo sporo. Početna viša temperatura prvih par sati u Sedoni Supreme neće degradirati dragocijene nutrijente, već samo pomoći raznovrsnom voću i povrću što brže, bolje i kvalitetnije dehidriranje. Prije je bilo potrebno ručno promijeniti temperaturu, ali sad TST to radi za nas.

sedona-supreme

Digitalne kontrole i display
Jednostavne kontrole temperature i vremena s prednje strane dehidratora. LED display je idealan za mračne prostorije.

sedona-supreme

Snažni centralni ventilator i filter zraka
Sedona Supreme omogućava tihi rad, energetsku učinkovitost i ravnomjeran protok zraka unutar cijele komore za sušenje. Filter zraka se može skinuti, oprati, te ponovno koristiti.

sedona-supreme

ZNAČAJKE: